Hmm bardzo ciekawy wybór. By strzelić bramkę potrzebuje 3 stuprocentowe sytuacje, co powoduje, że nawet przy koledze klubowym - Szewczuku wygląda miernie. Być może sprawdziłby się bardziej w ustawieniu jakie tu proponujesz, czyli z trzema z przodu, bo w Śląsku na szpicy raczej nie zachwyca...piwus pisze:Sotirović
Jeśli masz na myśli Bartka Grzelaka, a pewnie masz, to nie wiem czy w ogóle warto to komentować... Przecież on jest raczej typowym napastnikiem, a patrząc na jego dorobki bramkowe w poszczegolnych sezonach łatwiej pomyśleć, że jest obrońcą czy też pomocnikiem... Z jego gry jak tako pożytku w postaci dobrych podań, wypracowanych sytuacji też raczej nie ma. Btw. dawno nie widziałem go w akcji...piwus pisze:Grzelak
Dużo osób krytykuje, szydzi, wyśmiewa, ale to co musi to zazwyczaj strzela. Ilość bramek strzelonych w tym sezonie również znaczny. O właśnie Śląskowi też wj*bał jakieś pół godziny temu...piwus pisze:Chinyama
Powiem tak: w poprzednich sezonach przypadł mi do gustu, jeszcze za czasów w ŁKSie. Strzelał co musiał, a podań też nie miał jakoś bardzo dużo. Obecnie, w Jagiellonii jakby trochę spuścił z tonu. Podobnie jak Grzelak czy Sotirović - zawodnik na ekstraklasę, lecz nie na Legię. Moim zdaniem przynajmniej.piwus pisze:Arifović
Wiesz wydaję mi się, że Legia potrzebuje kogoś kto ma strzelać bramki, bo to co pod bramką wyprawia np. Giza to pożal się Bożę, więc nie wiem co w tym "zastawieniu" robi Zahorski? O ile sezon temu jeszcze jako tako trafiał do bramki, to w tym ma wielki problem z skierowaniem piłki do bramki. W ogóle ukuł coś w tym sezonie?piwus pisze:Zahorski
Legia właśnie rozbiła Śląsk, aplikując im aż 4 bramki