Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Post autor: czeher » 15 lis 2008, 19:58

fieldy pisze:czeher może inaczej - kto twoim zdaniem wywalczy awans do Kw. LM jak Arsenal nie da rady ?

śmiało rzucaj propozycje.
Ja nie twierdze ze na 100% nie bedzie kw. LM, napisalem ze prognozuje od kilku lat z wieksza lub mniejsza rozbieznoscia, moze tym razem :whistle: Tak jak pisalem taka polityka gwarantuje wam miejsca w czolowce, narazie zawsze w 4 bo przewaznie dalsi konkureci daja ostro dupska...
A kto moze zepchnac was na 5msc :think: a chociazby dzisiejszy rywal, pisalem w odpowiednim temacie przed sezonem ze dla mnie czarny kon bo zrobili ciekawe wzmocnienia do zgranego juz zespolu, a trener to tez nie podlotek, wiec czemu nie? skoro wygrywaja na Emirates? OBY
Poza tym sezon dlugi, sporo meczy do konca i nawet :shock: .... dobra nie napisze tego bo mnie wezma za oszoloma :P
Ale inna opcja to napewno MC, jak pisalem sezon dlugi, kto wie co bedzie z Arabami ? wprawdzie barylka ropy coraz tansza wiec byc moze nie bedzie hucznego przewrotu na rynku transferowym :think: ale jak bedzie .... no wlasnie moze byc roznie

Wróć do „Anglia”