RealFan
Ty mówisz Negredo. Okej ale powiedz mi kto z dwójki Negredo Crespo jest bardziej doświadczony? Kto strzelił wiecej goli w karierze? Kto strzelał gole dla Milanu Interu Chelsea? Kto strzelał gole dla rep. Argentyny? Dlaczego skreślasz Crespo bo co uważasz go za 'dziadka'? Ja nie skreslam NEgredo tylko dlatego ze jest wychowanekiem, ja uwazam ze nie poradzi sobie z presja i od razu zostanie rzucony na mecz z np. Liverpoolem (o ile zagramy w 1/16) i co? Negredo jak kazdy młody wychowanek wymaga rozsadnego spokojnego wstawiania do ekipy, nie za dużej presji i po pewnosci ze jak nie strzeli gola w jednym meczu to w drugim nie wyladuje od razu na trybunach. Wg mnie Negredo po prostu daje wieksze ryzyko ze sie spali i dlatego dla mnie to żaden kandydat. Tymbardziej ze to nie czas na romantyczne zrywy w stylu "Real stawia na wychowanków którzy od razu zastepuja RVN"
Druga sprawa. Granie i usilne forsowanie 4-3-3 w momencie kiedy niemiec tak ich ustawia że min. 3 pilkarzy gra poza swoja pozycja. Jest głupie. Tak samo jest głupia obawa ze Raul jak siądze na lawce i odda miejsce na szpicy Higuianowi to mnie zwolni (bo tak zdaje sie myśleć Schuster chyba, forsujac na siłe Raula na szpicy)
Jaka taktyka mamy grać? nie wiem, moze taka która opytmalmnie wykorzysta tych graczy których mamy w kadrze. To nie ja biore grube miliony za bycie trenerem Realu Madryt i nie moja w tym głowa. Niech Schuster nad tym myśli. Bo na dziś dzień jest dla mnie przecientym trenerem i bardzo słabym taktykiem, w dodatku zgrywajacym bufona... Wlasciwie okej, mozemy dalej kaleczyć to 4-3-3, ale powiem Ci jedno. Jak tylko zwolnia Schustera to pierwsze co zrobi nowy trener to odejdzie od tego komicznego w naszym wykonanui teraz ustawienia.
A na koniec sprawa J.Garci. Nic do niego nie mam, ale w Valladolid nie zagrał jakoś fenomenalnie. I brakuje mu co najmniej 15 meczów w Realu zeby grać na poziomie u nas wymaganym. Razem z Gago fizycznie sie dali w środku zdominować. Ale możesz uważać ze to nic wielkiego. Ja uwazam ze Real który oddaje środek pola przeciwnikowi grającemu u siebie nigdy nie wywiezie stamtad 3 pkt.