Re: FMy

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: FMy

Post autor: peepe » 18 lis 2008, 23:21

Odgrzewany kotlet? Moze. Jednak jest pare spraw ktore mojej skromenj osobie bardzo odpowiadaja. Po pierwsze primo obserwujac najsilniejsze ligi nie widze zeby ktorykolwiek zawodnik strzelil jakas przerazajaca liczbe bramek, w Hiszpanii gdzie gram lider Forlan pacnal jedynie 18 bramek, zawodnicy za nim po 16,15. Nie ma sytuacji gdy np zawodnikz mojej ekipy strzela po 30 goli i goni go dwoch trzech innych. Po drugie primo stwierdzam ze rynek transferowy funkcjonuje bardzo dobrze- kluby oferuja swoich graczy, staraja sie negocjowac wypozyczac, zawodnik jest przez dluzszy czas obserwowany i menedzerowie wypowiadaja sie na jego temat. brawo, rynek zyje i ma sie dobrze. Po trzecie primo, moze nie wazna opcja ale jest- zawodnicy przed koncem mojego kontraktu wypowiadali sie ktory chcialby zebym zostal, niby nic, a cieszy- wiadomo kogo sie pozbyc przy najblizszej sposobnosci
Minusy? Przepakowana Barca w Hiszpanii, grajaca praktycznie non stop jednym skladem wygrywa la liga, puchar i lige mistrzow. wiem bo obserwuje jej sklad. denerwuje mnie to, bo moi kluczowi zawodnicy co chwile cierpia, taki Messi czy Etoo caly sezon graja i nie lapia kontuzji. cheat? 13 punktow straty na koniec ligi, zobaczymy jak bedzie w drugim sezonie Minusem sa tez kontuzje, ale to juz wiadomo od dema. minusem jest tez brak mozliwosci otworzenia FMa w oknie, w demie dzialal ta opcja, w pelnej moge zapomniec. po raz kolejny. Minusem dla gry, plusem dla gracza jest dziwne odnawianie kontraktow przez kluby pc- chodzi mi konkretnie o klauzule odstepnego- po odnwieniu sa czasem komicznie niskie, warto w Hiszpanii sprawdzac newsy o nowych kontraktach, mozna rzec- promocja :lol:

gram dalej :wink:

Wróć do „Hyde Park”