Re: Ekstraklasa w sezonie 2008/2009

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Re: Ekstraklasa w sezonie 2008/2009

Post autor: Yukasz » 23 lis 2008, 20:38

Jarzinho pisze:Ostro (...) Takze nigdy sie nie spotkalem z oficjalny wywiadem, kiedy Smuda narzeka i nie chce zeby pilakrze grali w reprezentacji. Wrecz przeciwnie, co wazne ma dobra linie kontaktow ze sztabem reprezentacji. Totalnie inna sprawa, to fakt, że Smuda kiedys wspomnial, ze problemem jest ilosc powolan, bo przeszkadza mu to w dobrym przygotowaniu sie do kolejnego spotkania, bo wyjezdza mu 10 plkarzy. Tylko to było przed spotkaniami ze Słowacja i Czechami.
My ostro, Ty grubo :lol: Już nawet na kilka dni przed ostatnim meczem z Irlandią mówiło się że Smuda będzie rozmawiał z Leo aby dla dobra Lecha nie powoływał wszystkich jego piłkarzy bo czeka ich jeszcze kilka meczów no i co najważniejsze te w PUEFA a oni mają już sporo w nogach (mówił to i Smuda). Przecież to było szeroko komentowane i trzeba było się postarać aby o tym nie usłyszeć. Nawet komentatorzy w meczu Polaków mówili że Smuda utargował z Leo jedynie tyle że jego piłkarze mają grać nie więcej niż 45 min.
Także w innych rozmowach Smuda zapytany czemu jakiś podstawowy piłkarz nie wybiegł w pierwszym składzie mówi że chce dać mu odpocząć.
Jarzinho pisze:Gdzie ty w moim poscie widzisz jakąś wzmianke o aspektach sportowych ewentualnych beniaminkow, bo sorry ja niczego nie dostrzegam. Naprawde jest wzmianka, ze kluby beda za słabe na boisku.
Nie widziałem takiej i nie widzę, przynajmniej nie dałem tego odczuć w ostatnim poście bo pisałem o licencjach. Zresztą nieważne bo odbiegamy od meritum czyli dlaczego wg Ciebie liga nie powinna zostać powiększona i zamiast wg przepisu gotować ten obiad wrzuciliśmy do garnka książkę kucharską :P

Wróć do „Wracając Do Meritum”