Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Jarzinho » 30 lis 2008, 23:47

Ronaldo zapewno dostanie nagrody FF czy FIFA. Ja bym nie twierdzil czy komus cos sie nalezy czy nie, bo tak samo nalezały sie Złote Pilki Maldiniemu. Kiedś dawano nagrody za talent przelewany na boisku, nie za osiagniecia i medialna burze dookoła własnej osoby. Dlatego nagrody trafialy do Owena czy Weah i im nie były potrzebne osiagniecia druzny, byli zajebisci i koniec. Mnie osobiscie Ronaldo nigd nie imponował w spotkaniach z tymi najgorźniejszymi rywalami, choc podobno ostatnio zaczał strzelac bramki wielkiej czwórce. Nie sprawdzałem, ale kotś tu o tym wspomnial. Jak nie dostanie to jeszcze zima wk... wyladuje w Madrycie. :lol:
Co do spotkania, były niepewności, bo podobno sami rywale słabi, to dostała Barca rywala, ktory stracil najmniej bramek i zdominowała grę taktycznie. Kontrolowali spotkanie przez 90% czasu. Nie było gry na 100% bo takiej wczoraj mecz nie wymagał. Ciesza bramki Eto'o i Messiego, maja szanse przekroczyć 20 i to znacznie. Jeszcze Xavi asysta głowa. Ręce same sie skladaja do oklasków. 1/4 planu wykonana.

Wróć do „Hiszpania”