Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Jarzinho » 01 gru 2008, 20:49

Kamil232 pisze:Ciekawy jestem ile meczów takich widziałeś, np. z wcześniejszych lat? Jedynym wymiernikiem oceny skrzydłowego są gole? To już w 2004 roku zdobył na Highbury z Arsenalem 2 więc jakie ostatnio?
Dobrze, że niw ywskoczyles mi tutaj z 1999r. 4 lata, zeby pamietac taki okres musialbym być jakims fanatykiem, tym bardziej, ze chodzi o druzyne, ktorej nie kibicuje. Mogles np. zapodać jakies statsy z 2 ostatnich sezonow naprzeciw wielkiej czwórki, a nie sie wymadrzać i chwalic co było xxx lat temu.

Gdyby wszystkie te nagrody były przyznawane za sezon , to fajnie, ale za kazdym razem mowi sie jasno za rok .... Dlatego nigdy nie moglem uwiezyc ze Cannavaro dostał ZP. Oczywiscie Ronaldo załsuzyl, nawalil bramek, w jakis tam sposob przyczynil sie do zdobycia LM, choć akurat w kluczowych meczach nie pamietam, zeby cos ponad przecietnosc pokazywał. Inna sprawa, że w 2008r. dla mnie zarówno Xavi jak i MEssi byli lepsi od Ronaldo jak i całej reszty. Barcelona nic nie zdobyła, ale to raczej nie wina Xaviego jak i Leo.

Wróć do „Hiszpania”