Kilka widziałem min. Gran Derbyez Xaviego pewnie byłaby strata 25 punktowa i awans bezpośredni do uefa. Ale co Ty o tym wiesz? Oglądałeś jakiś mecz Barcelony oprócz z Man Utd ?![]()
![]()
Bo wszystko na to wskazuje, że nie.
Dobrze, ale nic specjalnego. Jak wielu jak Ronaldo.a samego meczu też nie bardzo pamiętasz, bo Messi zagrał dobrze w obydwu spotkaniach - o czym albo nie chciałeś wspomnieć albo nie wiesz
Żeby wygrać Ligę czy LM trzeba błyszczeć przed dobrych kilka miechów, licząc od Stycznia 5. Żeby wygrać ME trzeba błyszczeć 3 tyg. Więc dla mnie jest jasne co jest cięższe do zdobycia.eraz pytanie co ważniejsze LM i liga, czy Mistrzostwo Europy. Jako, że ligę i LM można wygrać co roku, a Euro raz na 4 lata - Euro jest ważniejsze. Dlatego przeważnie na imprezę mistrzowską się patrzy.
Jeżeli facet grał swoje był wyróżniającą się postacią w lidze, do tego miał obok Messiego który jak słyszę też wymiatał, a zespół zajmuje 3 miejsce i traci do Lidera 18 pkt to obaj panowie powinni wylądować na 50 miejscu tej listyRonaldo oprócz tytułów miał kapitalny początek roku, a Xavi zwłaszcza końcówkę - co do tego, ze miał słaby początek roku - nie zgodziłbym się. Jak dla mnie był wyróżniającą się postacią w lidze.
Przecież od Euro miał kontuzję, to trudno żeby grał albo jeszcze błyszczał. Po powrocie również od razu cudów nie można było oczekiwać, a i tak szybko zaczął zdobywać gole i asystować.Ronaldo do końca października strzelił 2 bramki, w tym 1 z karnego.
Mistrz Anglii, zdobywca Pucharu Europy, Król Strzelców Premiership, Król Strzelców LM, Zdobywca złotego buta. Co jeszcze musi zrobić piłkarz bardziej skrzydłowy niż środkowy napastnik żeby dostać tą nagrodę?Dlatego nie jestem do końca przekonany, czy zasługiwał na wygraną.