Re: Złota Piłka - France Football

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Złota Piłka - France Football

Post autor: Jarzinho » 02 gru 2008, 16:17

Kamil232 pisze:Xavi miał słabą pierwszą cześć roku i kapitalną drugą. Więc takie same kontrowersje podchodziły by pod niego. Torres to samo jesienią piach. Casillas jesienią też już nie błyszczy. Mesii? W pierwszej części roku co pokazał? Barca 3 miejsce odpadli w LM. Więc kto?
Kamil232 pisze:Wystarczy mi spojrzeć na wyniki Barcelony W półfinale LM też go nie dostrzegłem
Kamil232 pisze:Niesamowite Messi i Xavi grali genialne, stąd pewnie strata do Realu wyniosła tylko 18 pkt
Kamil232 pisze:Kilka widziałem min. Gran Derby To jest niezwykle ciekawe co mówisz Xavi kapitalnie grał, Messi kapitalnie grał. Ja się wciąż zastanawiam jak drużyna w której 2 piłkarzy (znajdujący się w piątce najlepszych na świecie) wymiata może skończyć na 3 miejscu z 18 pkt straty do lidera?
Kamil232 pisze:Jeżeli facet grał swoje był wyróżniającą się postacią w lidze, do tego miał obok Messiego który jak słyszę też wymiatał, a zespół zajmuje 3 miejsce i traci do Lidera 18 pkt to obaj panowie powinni wylądować na 50 miejscu tej listy
Nie wiem czy powinienem... ale skoro nie wiesz tego dzisiaj to do śmeirci juz tego sie nie dowiesz.
Ciekawe zaco dostał nagrode Owen Weah i kilku im podobnym, grali w druzynach, ktore praktycznie w tym momencie nic nie wygrywały, nie mieli tytułow. A jednak.

Jesli w półfniale LM czegos nie dostrzegłes to chyba chodzilo ci o Ronaldo. :cry:
Kamil232 pisze:Arsenal dom gol wyjazd gol+asystaLiverpool dom gol wyjazd zeroChelsea Dom nic wyjazd nic finał LM gol.
Pisze - 2 sezony - liga dostaje jakas rozpiske nie wiem co ona obrazuje i jeszcze lm.

Jesli ktoś nei oglada ligi hiszpanskiej, barcelony, to widzi statsy i jest happy... Ze tez Ronaldinho za swoje statsy 2 sezony temu nie dostał we władanie Ziemi. Przeciez strzelal mase bramek, asysty a jak, ale jednak. Messi i Xavi nei zawodzili w konczacym sie roku od poczatku do końca i dzieki głwonie ich osoba i Iniesty Barca zajeła 3 miejsce, pozniej Hszpanei wygrali Euro, Argentyna IO a teraz Barca skromnie dominuje.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”