Kamil232 pisze:Xavi miał słabą pierwszą cześć roku i kapitalną drugą. Więc takie same kontrowersje podchodziły by pod niego. Torres to samo jesienią piach. Casillas jesienią też już nie błyszczy. Mesii? W pierwszej części roku co pokazał? Barca 3 miejsce odpadli w LM. Więc kto?
Kamil232 pisze:Wystarczy mi spojrzeć na wyniki Barcelony W półfinale LM też go nie dostrzegłem
Kamil232 pisze:Niesamowite Messi i Xavi grali genialne, stąd pewnie strata do Realu wyniosła tylko 18 pkt
Kamil232 pisze:Kilka widziałem min. Gran Derby To jest niezwykle ciekawe co mówisz Xavi kapitalnie grał, Messi kapitalnie grał. Ja się wciąż zastanawiam jak drużyna w której 2 piłkarzy (znajdujący się w piątce najlepszych na świecie) wymiata może skończyć na 3 miejscu z 18 pkt straty do lidera?
Nie wiem czy powinienem... ale skoro nie wiesz tego dzisiaj to do śmeirci juz tego sie nie dowiesz.Kamil232 pisze:Jeżeli facet grał swoje był wyróżniającą się postacią w lidze, do tego miał obok Messiego który jak słyszę też wymiatał, a zespół zajmuje 3 miejsce i traci do Lidera 18 pkt to obaj panowie powinni wylądować na 50 miejscu tej listy
Ciekawe zaco dostał nagrode Owen Weah i kilku im podobnym, grali w druzynach, ktore praktycznie w tym momencie nic nie wygrywały, nie mieli tytułow. A jednak.
Jesli w półfniale LM czegos nie dostrzegłes to chyba chodzilo ci o Ronaldo.
Pisze - 2 sezony - liga dostaje jakas rozpiske nie wiem co ona obrazuje i jeszcze lm.Kamil232 pisze:Arsenal dom gol wyjazd gol+asystaLiverpool dom gol wyjazd zeroChelsea Dom nic wyjazd nic finał LM gol.
Jesli ktoś nei oglada ligi hiszpanskiej, barcelony, to widzi statsy i jest happy... Ze tez Ronaldinho za swoje statsy 2 sezony temu nie dostał we władanie Ziemi. Przeciez strzelal mase bramek, asysty a jak, ale jednak. Messi i Xavi nei zawodzili w konczacym sie roku od poczatku do końca i dzieki głwonie ich osoba i Iniesty Barca zajeła 3 miejsce, pozniej Hszpanei wygrali Euro, Argentyna IO a teraz Barca skromnie dominuje.