Re: Złota Piłka - France Football

red85

Re: Złota Piłka - France Football

Post autor: red85 » 02 gru 2008, 17:28

nikt nie zapomina, przecież ja nie mówię, że Ronaldo nie grał kapitalnie w tamtym sezonie, bo grał. Ale jak nagrodę ma dostać za rok 2008, to dlaczego pod uwagę mają być brane gole i asysty z roku 2007 ? Te gole powinny być brane pod uwagę przy plebiscycie za 2007 rok.
No jak do ściany. Jak mógł dostać nagrodę za rok 2008 w listopadzie(ponoć głosować można było do pierwszych dni właśnie listopada)? Czyli Twoim zdaniem rok ma 10 miesięcy, a te 2 kończące rok wpadają w otchłań zapomnienia i nigdy przez nikogo ocenione nie będą. To jakaś paranoja...

Chyba każdy się zgodzi, że gdyby miał być oceniany cały rok(od stycznia do grudnia), to głosowanie rozpoczynałoby się dopiero w okolicach stycznia następnego roku. Każdy wie, że tak nie jest, więc nie wiem o co się tutaj rozbiega. O nazwę tego wyróżnienia? Nie bądźmy dziećmi.
Wbrew temu co o sobie myśli Ronaldo, świat nie kręci się tylko wokół niego
Pozdrów Ronaldo jeśli masz z nim tak dobry kontakt. Ja niestety nie mam, a czytając wywiady i wrażenia kibiców, którzy go spotkali, miałem nieco inne zdanie na jego temat :(

Wróć do „Piłka nożna na świecie”