Re: Puchar Ligi Angielskiej (Carling Cup)

Logan
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: Puchar Ligi Angielskiej (Carling Cup)

Post autor: Logan » 02 gru 2008, 22:52

Co do 1 bramki to tam było tyle nóg i jeszcze rzucający się Fabian, że dla mnie ciężko zobaczyć czy on w ogóle dotknął tą piłkę. Ewentualnie po połowie z obrońca albo napastnikiem. Zastanawiać się można czy nie lepiej byłoby zostać na linii i tu był jego błąd ewentualnie imo. Niemniej taką wrzutkę, po której padła 1 bramka, powinni kasować nasi środkowi obrońcy. Ci wykazali tu mało agresji :] , więc ja się Fabiańskiemu nie dziwię, że wyszedł i go usprawiedliwiam.
Jak dla mnie Łukasz grał poza tym bez zarzutu. Był czujny i szybko orientował się w dalekich piłkach za plecy obrońców - wychodził do nich i spokojnie łapał. Pamiętam, że w końcówce ubiegłego sezonu i na początku tego miał z tym problemy i zwyczajnie przysypiał w takich sytuacjach. Na raty bronił naprawdę trudne strzały. A te wykopy w trybuny.. czasem tak trzeba. Lepsze to, niż zagrywanie do obstawionych obrońców czy przeciwników ;)

Nie można wygrać meczu, kiedy przynajmniej nie wykorzystuje się klarownych sytuacji. Dzisiaj wystarczyłoby połowę z nich zamienić na bramki, a chłopcy kontynuowaliby swoją przygodę z Carling Cup :]

Randalla nie chcę już więcej widzieć w koszulce Arsenalu.

Wróć do „Anglia”