Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
nestinho_acm
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: nestinho_acm » 03 gru 2008, 21:54

Jak dla mnie nudny mecz. Wolno, dużo niedokładności, zero jakiegoś zrywu. Ale to Puchar Włoch - tego się trzeba było spodziewać.
Gra Milanu - niemrawa, cholernie niedokładni. Trochę więcej determinacji i polotu.
Gdyby nie Sheva byłoby 1-0.

Małe podsumowanie I połowy
Dida - nie miał wiele do roboty, w pierwszych 10 minutach spokojnie złapał dość mocny strzał, nie dał się zaskoczyć przy jednym z rzutów wolnych, w ostatniej minucie kapitalna interwencja.
Antonini - Coś tam rusza się Luca, ale pożytku dużego nie ma. Nie popełnił większych błędów.
Kaladze - nie pewny, dobrze że tej ręki nie było (albo byla? nie wiedziałem) w polu karnym. Jak na kapitana to powinien trochę więcej ambicijj.
Senderos - dobrze. NIe popełnił chyba żadnego błędu, co miał wybic to wybił.
Favalli - mimo tego, że faceta nie lubie zagrał dobrze. Choć jego gra ofensywana pozostawia wiele do życzenia.
Flamini - walczy, mądry strzał pod koniec I części. Ale brakuje mu pewności.
Emerson - nie widziałem go na boisku, no może kilka razy dotknął piłki. Liczę na więcej.
Seedorf - wolno, bez zaangażowania. Ale taki Seedorf jest i kropka.
Kaka - sprawia wrażenie chłopca do bicia - odbija się od wszystkich. W sumie tylko dwa albo trzy dobre zagrania. Słabo.
Ronnie - Genialne podanie w 18 minucie. Mógłby grać szybciej, ale i tak gra lepiej niż się spodziewałem.
Shevchenko - hańbi swoje nazwisko, miał 3 sytuacje, przynajmniej jedną powinien wykorzystać. Żal piłkarza.

II połowo nie dano mi było oglądać...i dobrze. Podobno katostrofalna gra, pech Ronniego (słupek).
Ajajajajaj....Nie jest dobrze;/

Wróć do „Włochy”