Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1307

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: gilardino11 » 07 gru 2008, 13:01

Dzisiaj na San Siro przyjeżdza Catania a w pomocy bedziemy tak kreatywni jak Juve od kadencji Capello aż do dziś... :roll:

Troche obawiam się dzisiejszego meczu może nie ze względu na potencjal drużyny przeciwnej( chodź uważam że na kontrach to jest jedna z najlepszych drużyn w Serie A a tak dzisiaj przyjdzie im grać) ale bardziej poziomem powołanej kadry Milanu.Dzisiaj zabraknie:Nesty,Bonery, Pirlo,Ambro,Ronniego,Seedorfa,Boriello,Inzaghiego czyli ośmiu zawodników z czego pewnie dzisiaj gdyby byli zdrowi 7 znalazło by sie na boisku.Osłabienie olbrzymie.Ostatnie mecze Milanu wyglądały blado w lepszym składzie to mam obawy co to bedzie dzisiaj.Wydaje mi sie że najbardziej odczuwalny brak bedzie oczywiście Ronniego.To on ostatnio ciągnie ten wózek i to on tak naprawde wygrywał mecze Milanowi.Licze że dzisiaj gre na swoje barki weźmie Kaka bo jak narazie Ronnie czy Pato jak dla mnie prezentują się od niego wiele lepiej.Wydaje się że dzisiaj Rossoneri zagrają tak: Abiatti-Zambro, Maldini, Kaladze, Jankul- Emerson, Flamini, Gattuso, Kaka- Sheva, Pato.Na Sheve to już w ogóle nie licze bo to kiedy on wyjdzie to gra totalny piach i sam zastanawiam się czy jest szansa na odbudowanie jego gry.Szczerze wątpie.Wiele dzisiaj zależeć bedzie od Kaki i Pato.Muszą robić "wiatr" na boisku bo dzisiaj kreatywności to w pomocy nie bedzie.Licze że boki obrony będą sie dobrze podłączać w akcjach ofensywnych bo to potrafią a dzisiaj wręcz muszą.

Licze na skromne zwycięstwo.Gry dzisiaj wielkiej nie będzie i to jest pewne ale najważniejsze jest zaangażowanie i 3 punkty

Wróć do „Włochy”