W całym poście masz rację nie będę polemizował, tylko mam jedno ale. Po pierwsze GKS nie ma kryzysu finansowego a świadczy o tym budowa nowych jupiterów, które oczywiście wszystko pokrył nasz klub bez wsparcia miasta a teraz zaczyna się budowa podgrzewanej płyty boiska, oczywiście wszystko finansuje nasz klub, więc w/w piłkarze nie mieli tak ogromnych kontraktów, żeby ich zwalniać aby budżetu nie obciążać. Po drugie zgodzę się z Tobą, że Ci piłkarze mieli jedne z większych kontraktów w klubie, jednak zawiedli wszystkich kibiców swoją postawą a nasz kapitan (już były) Markowski potrafił tylko żalić się w mediach, że klub na czas pieniędzy nie wypłaca i każdy jest zadowolony, że poleciał. Ogólnie znaleźli pretekst na nich i dobrze, że zostali wyrzuceni bo GKS potrzebuje zawodników z ambicjami. Dla ciekawości Cloner powiem Ci, że właśnie Jaromin i Markowski byli tymi co psuli atmosferę w szatni (chyba kiedyś Ci z tym na PW napisałem jak pytałeś o Jaromina) krzycząc na wszystkich, nie czując się niczemu winni i potrafili tylko o pieniądzach rozmawiać. Jaromin gdy do Was przeszedł, to podobno już zaczął kozaczyć, jednak w szatni szybko pokazali mu, gdzie jest jego miejsce i wyszło to jemu na dobre bo sam widzisz, że u Was w podstawowym składzie a u nas gość był tylko krzykałą. Już krążą plotki, że Markowski do Was chce się przypucować, bo tam jego przyjaciel Jaromin gracloner pisze:Ciezko Wam bedzie. Co prawda nigdy za Wami nie przepadałem, ale źle sie nie życzy nikomu. Ponoc Wasi dzialacze tylko szukali pretekstu, zeby rozwiazac kontrakty z tą trojka, bo sporo zarabiają, a kryzys finansowy takze was dopadłFishbone pisze:Nie piszcie mi teraz, że GKS bez piłkarzy się nie utrzyma bo transferowa burza przed nami!Zlapali ich po 3 miesiacach gry w amatorskiej lidze pilki halowej i posprzątane