Re: GKS Katowice (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Re: GKS Katowice (zbiorczy)

Post autor: Fishbone » 07 gru 2008, 20:57

cloner pisze:
Fishbone pisze:Nie piszcie mi teraz, że GKS bez piłkarzy się nie utrzyma bo transferowa burza przed nami!
Ciezko Wam bedzie. Co prawda nigdy za Wami nie przepadałem, ale źle sie nie życzy nikomu. Ponoc Wasi dzialacze tylko szukali pretekstu, zeby rozwiazac kontrakty z tą trojka, bo sporo zarabiają, a kryzys finansowy takze was dopadł :lol: Zlapali ich po 3 miesiacach gry w amatorskiej lidze pilki halowej i posprzątane :wink:
W całym poście masz rację nie będę polemizował, tylko mam jedno ale. Po pierwsze GKS nie ma kryzysu finansowego a świadczy o tym budowa nowych jupiterów, które oczywiście wszystko pokrył nasz klub bez wsparcia miasta a teraz zaczyna się budowa podgrzewanej płyty boiska, oczywiście wszystko finansuje nasz klub, więc w/w piłkarze nie mieli tak ogromnych kontraktów, żeby ich zwalniać aby budżetu nie obciążać. Po drugie zgodzę się z Tobą, że Ci piłkarze mieli jedne z większych kontraktów w klubie, jednak zawiedli wszystkich kibiców swoją postawą a nasz kapitan (już były) Markowski potrafił tylko żalić się w mediach, że klub na czas pieniędzy nie wypłaca i każdy jest zadowolony, że poleciał. Ogólnie znaleźli pretekst na nich i dobrze, że zostali wyrzuceni bo GKS potrzebuje zawodników z ambicjami. Dla ciekawości Cloner powiem Ci, że właśnie Jaromin i Markowski byli tymi co psuli atmosferę w szatni (chyba kiedyś Ci z tym na PW napisałem jak pytałeś o Jaromina) krzycząc na wszystkich, nie czując się niczemu winni i potrafili tylko o pieniądzach rozmawiać. Jaromin gdy do Was przeszedł, to podobno już zaczął kozaczyć, jednak w szatni szybko pokazali mu, gdzie jest jego miejsce i wyszło to jemu na dobre bo sam widzisz, że u Was w podstawowym składzie a u nas gość był tylko krzykałą. Już krążą plotki, że Markowski do Was chce się przypucować, bo tam jego przyjaciel Jaromin gra :wink: Ja tylko powiem od siebie, że zarząd zrobił ogromny postęp w decyzjach personalnych i mimo, że mamy ostatnie miejsce to jestem teraz bardziej nastawiony optymistycznie bo wszyscy kelnerzy polecieli a Adam Nawałka raczej rozpoznanie ma, więc pewnie jak zrobią transfery to udane.

Wróć do „Polska”