Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Post autor: Mentor » 08 gru 2008, 12:10

Co prawda wklejałem już w temacie o Realu, ale tutaj pasuje nawet lepiej więc przytoczę jeszcze raz.
Schuster: "Ganar en el Nou Camp no es posible"
http://www.realmadrid.pl/index.php?co=a ... i&id=21002
Spotkanie z Barceloną martwi mnie mniej niż jakiekolwiek inne. Wygrana nie jest możliwa, ponieważ Barcelona niszczy i sądzę, że to będzie jej rok. Zespół może wykonać tam dobrą pracę, ale nie możemy mówić o niczym więcej.
Te słowa wypowiedziane zostały tuż po tym jak jego zespół stoczył ambitną walkę z Sevillą będąc o włos od zwycięstwach w dramatycznych okolicznościach. Po tym jak podnieśli się po fatalnej pierwszej połowie. Cóż za majstersztyk ze strony Schustera :lol2:

Oczywiście dostrzegam drugą stronę tej wypowiedzi. Niemiec może chce maksymalnie zmniejszyć presję ciążącą na swoich piłkarzach (tym samym przenosząc ją na piłkarzy Barcelony), ale chyba przesadził :lol: Gran Derby to dla kibiców obydwu drużyn święta wojna a trener zapowiedział, że tej wojny wygrać nie mogą. Bez względu na to jak wygląda obecnie forma oraz sytuacja kadrowa obydwu drużyn nie trzeba było takich słów wygłaszać. Mnie one oczywiście nie martwią, ale trudno mi ich nie skomentować

Wróć do „Hiszpania”