Re: Narciarstwo Alpejskie

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Re: Narciarstwo Alpejskie

Post autor: cloner » 10 gru 2008, 22:38

el Chaba pisze:Raicha bardzo nie lubię :P Dobry jest to fakt, slalomista z niego świetny, ale nie przepadam z nim. Wy go lubicie? :P
No co Ty :lol: Także nie lubię Austriaków. Jedynie Herminatorowi kibicuje, ale to już od dawna, od początku jego startów w PŚ.
el Chaba pisze:Bardzo polubiłem młodą Szwajcarkę (moja rówieśniczka, więc tym bardziej ją podziwiam)
Szukac wieku Szwajcarki mi sie nie chce, ale chyba 91', więc młodszy jestes ode mnie.
el Chaba pisze:Ogólnie narciarstwo oglądam od paru sezonów, zarówno w wykonaniu pań jak i panów. Ja ogólnie jednak mam jakieś zboczenie na punkcie sportów narciarskich, bo uwielbiam wszystkie - biathlon, skoki, narciarstwo alpejskie, biegi narciarskie i kombinację norweską. Staram się oglądać tyle zawodów ile jestem tylko wstanie, a więc prawie wszystkie
Też tak mialem, kilka lat temu. Teraz juz czasu brakuje. I ogladam jedynie narciarstwo alpejskie i troche biathlonu. Skoki przestałem jak Małysz zaczal wygrywac :lol: A kombinacją nigdy sie nie pasjonowałem, same biegi jak najbardziej. Ale ... gdy zdyskwalifikowali moich ulubionych Finów, a później Hiszpana, to zrazilem sie troszkę do tego sportu :wink:

Viva sporty zimowe :beer:

Wróć do „Inne sporty”