Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Post autor: mistyk » 11 gru 2008, 23:26

Mecz juz za 2 dni, wiec mozna sie troche ponapinac, chociaz glowna napinka jak wiemy i tak bedzie po meczu :wink:

Schuster nie dotrwal do GD, a szkoda, mialem nadzieje, ze zwolnia go wlasnie po tym meczu.

Jesli chodzi o Real - nowy trener, wiec pilkarze czuja, ze zaczyna sie nowy rozdzial w ich karierze, wiec bedzie ciekawie.

Co do wyniku - to zaden wynik mnie nie zdziwi, nawet zwyciestwo Realu, bo juz nie takie rzeczy widzialem w GD. Chociaz oczywiscie oczekuje zwyciestwa. Jesli wygramy to 12 pkt Real juz nie odrobi. Mam tez wielka nadzieje, ze Cantalejo sprosta zadaniu.

Jesli chodzi o nasz sklad to sadze, ze wyjdziemy w takim ustawieniu:

Valdes- Alves, Marquez, Pyuol, Abidal - Toure, Xavi, Guddy, - Henry, Eto`o, Messi

Watpie, zeby Busquets zagral od pierwszych minut. Toure w zeszlorocznych GD na Camp Nou byl naszym najlepszym zawodnikiem.

Odnosnie Realu mam nadzieje, ze zagraja Dudek (oczywiscie zart) i Metzelder. Szczegolnie ze wskazaniem na Niemca :lol: Jk tam u was z lewa obrona? Ujrzymy Drenthe czy moze Salgado, ktory ponoc jest szykowany na Messiego :wink:

Wróć do „Hiszpania”