Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Post autor: rkoeman » 12 gru 2008, 1:47

pamietaj jednak o tym ze nasza trojka z przodu caly czas wymienia sie pozycjami - jezeli tylko jeden z obroncow da sie za kims wyciagnac i da sie ograc 1 na 1 zazwyczaj jest dla nas bramka

mysle ze barcelona zagra dosc spokojnie - 4 obroncow, dwoch silnych pomocnikow w tym yaya na dm plus xav i 3 napastnikow

jezeli pressing zadziala, sedzia nie pozwoli na brutalna gre pilkarzom realu badz ogolnie nie da ciala jak zwykl czynic powinno byc dla nas dobrze. ciekawi mnie czy real rzuci sie od poczarku by cos strzelic czy od razu zacznie sie bronic. bronic sie w tym sezonie nie umiecie i nie macie do tego zdrowych pilkarzy

jak wy myslicie? bo mnie bardzo ciekawi pomysl ramosa na mecz. schuster pewnie jakis pomysl tam mial. ciekawi mnie czy juande przez 3 dni wymyslil cos nowego niz pokazywal ze swoimi druzynami na camp nou?

mam nadzieje ze w koncu nie bedzie zadnych uwag dotyczacych sedziego. i zadnemu z naszych nie stanie sie krzywda po jak zwykle uroczych wejsciach gutka, canny, salgado czy ramosa

powiem szczerze ze nie pamietam tak slabego kadrowo realu na GD. jezeli nie zagra wam sneijder to na lawce nie bedzie nikogo wartosciowego. dobrze licze? macie zdrowych 15 pilkarzy pierwszego skladu w tym trzech bramkarzy. kazda kontuzja badz kartka oznacza wielki problem.

choc oczywiscie cuda w takich meczach sie zdarzaja. na szczescie rzadko

ps - mentor. nie remontady a goleady :P

Wróć do „Hiszpania”