Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Post autor: kon2r » 12 gru 2008, 12:55

huhuhu będzie się działo na taki mecz czeka się cały rok. Obie strony podgrzewają atmosferę, ja czuję "gorączke gran derby" od ponad tygodnia. To bez wątpienia najwązniejszy mecz jaki dotychczas graliśmy, ciekawi mnie jak poradzi sobie Pep, on przecierz dobrze wie czym jest pojedynek obu tych drużyn. Zastanawia mnie też co dzieje się w psychice naszych zawodników, czy sobie poradzą ? Są pod wielką presją. Jesteśmy w świetnej formie i jest to najlepszy moment do rewanżu i odskoczenia Realowi na 12 pktów. A składy obu zespołów ? wolę nie myśleć jaką jedenastkę zestawi Pep ale wydaję mi się że zagramy Keitą Xavim i Toure w drugiej linii a Barca podejdzie do tego meczu niezwykle ostrożnie. Natomiast atak ? to chyba największa niewiadoma jedynym pewniakiem jest chyba Messi, Eto'o opuścił ostatni trening z powodu spraw osobistych i wydaje mi się że może zacząć z ławki a więc Hleb - Henry - Messi ? Przydałby się Iniesta na pewno odczujemy jego nieobecność w tym właśnie meczu. Nic nie zapowiada by miało nam pójść źle mimo wszystko czuję że nie pójdzie nam szczególnie łatwo :?:
VV
Alves-Puyol-Marquez-Abidal
Xavi-Keita-Toure
Messi-Henry-Hleb

a Real ? z Zenitem Metzelder grał bodajże na prawej obronie :? nie mam pojęcia co ubzdura sobie nowy szkoleniowiec któryś z kibiców ma jakieś przypuszczenia co do zestawienia meczowej jedensatki ?

Wróć do „Hiszpania”