Re: Lech Poznań (zbiorczy)

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Re: Lech Poznań (zbiorczy)

Post autor: MENDEZ » 13 gru 2008, 19:10

Bienias pisze:A teraz powaznie..... doszedlem do siebie.
Wątpie:
Bienias pisze:fakt ze Legia was na waszym stadionie przekrzykuje w dosc duzym stopniu.
chyba po meczu jak wasi zostają i grzecznie czekają na autokar :lol: . A i jeszcze jedno - tam gdzie dotychczas był sektor gości znajdował się sprzęt canal+ i nic dziwnego, że w tv czasem można to inaczej odebrać. Ja byłem na meczu, widziałem i słyszałem. Mam inne zdanie. Ale na ten temat nie ma sensu dyskutować.
Bienias pisze:Dajecie argumenty jakbyscie ogldali mecze tyklo w tv.
A co ty wiesz o różnicy 'tv' vs 'na żywo'
Bienias pisze: ilu bylo w Baku tych zajebistych kibicow Lecha? Cos ta czolowka Europejska sie nie pokazala.
Zobacz na mapie gdzie jest Baku i pomyśl ile kosztowałby wyjazd na własną rękę :!: Ci co polecieli byli razem z piłkarzami w samolocie. Mecz najniższej rangi z możliwych.
Nadal nie rozumiesz. Mi chodzi o jakość kibicowania a nie o ilość, bo jak pisał Yukasz Lech nie może się równać z Barcą w liczbie kibiców. Ale ilość nie przekłada się bezpośrednio na jakość. Barca ma tylu bo ma niesamowicie wyrobioną markę - Lech właśnie zaczyna (PUEFA) i pojawiają się wynalazki (Janusze-u was Andrzeje). My ich na wyjazdach nie chcemy bo z Lechem nie mają nic wspólnego. Dlatego w pierwszej kolejności prawo zakupu mają prawdziwi kibice Lecha i ich znajomi, później jak coś zostanie moze pojechać sobie 'zagubiony kibic', tyle żeby nie robił gnoju (patrz wyjazdy Legii) bo jak takiego ktoś spotka czeka go "Masarz twarzy" :lol: . Dla GW jest to nie do przyjęcia... a z drugiej strony piszą o walce z kibolami :lol: Sprzeczna sprzeczność :haha:

Wróć do „Polska”