Re: Lech Poznań (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Lech Poznań (zbiorczy)

Post autor: Jarzinho » 13 gru 2008, 21:10

Ten link Mentora fajny. Tak naprawde nie wiem co uwiera GW. Zaraz beda kary dyskwalfikacji Lecha w UEFA i odebranie punktow w lidze. To co opisali jest tak straszne, ze osobiscie cieko mi porównac to z jakims znanym mi kataklizmem czy tragedia. To nawet nie jest ani interesuajce ani nie posiada w sobie zadnej sensacji, a patrzac na rozwój powstanie o tym ksiazka. Dla mnie jest to leczenie kompleksów, i przezajebista zazdróść, a jak nie ma skazy na tym wszystkim, to szuka sie choćby rysy, a jak nie ma jej to trzeba ja poprostu zrobić.

Co od samych kibiców, nie wiem czy kibice Lecha sa najlepsi, czy ich wyjazdy bija pozostałych. Jednak nigdy nie odczuwałem przewagi na stadionie Lecha kibiców przyjezdnej ekipy, na wyjazdy nie jeżdze od momentu kiedy Amica została Lechem, a Groclin Polonia. Nie stac mnie i koniec. Kupuje karnety na Lecha w Poznaniu i to mi narazie wystarcza. Nie widze takze agrumentu, kiesy ocene kibiców Lecha wystawia sie na podstawie wyjazu do Baku. Ile kibiców chocby danej reprezentacji wyjezdza tyle kilometrów dla gry z przeciwnikiem z dupy Europy. To i logistycznie i ekonomicznie i sportowo poprostu nie idzie ze soba.

Ogolnie fajnie ze cialge pojawia sie watek z Jackiem Bakiem. Osobiscie dziwie sie, ze Lech nie zaplacil za to jakies 5-10 mln euro kary. Jestem pewny, ze za 10 lat bedzie to jeden z najgorszych wyczynów polkich kibiców w historii. Naprawde.

GW rzadzi.

Wróć do „Polska”