Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Post autor: guru » 14 gru 2008, 4:03

fieldy pisze:Zgoda, tyle tylko, że przed sezonem absolutnie za darmo do wzięcia był kapitalny defensywny pomocnik - Appiah. Wenger się nawet nie zainteresował. W sytuacji, gdzie odszedł Gilberto i Flamini, czyli 2 ostatni DM w zespole, Wenger postanowił dać szansę Denlsonowi, który defensywnym pomocnikiem nie jest.
Dokładnie. Nie powiem, w tamtym sezonie byłem zadowolony z naszej gry i ze składu. Tylko wtedy chciałem żeby Wenger nie pozbywał się nikogo i poszerzył ławkę o 1-2 solidnych zawodników. My niestety osłabiliśmy się. Straciliśmy Hleba, Flaminiego i Gilberto. Kupiliśmy jedynie Nasriego i młodziutkiego Ramseya. No i jeszcze ten Bischoff, ale on w rezerwach gra 9swoją drogą nieźle sobie tam radzi). Najbardziej odczuwamy teraz DM. Denilson to nie jest piłkarz. sorry :| Moja babka> Denilson. Song- słabo czyta grę i jest wolny. Diaby- brak mi słów. Już jest w klubie dość długo a ja do tej pory nie wiem na jakiej pozycji on gra... :haha: Nikt nie wie. On sam chyba nie wie. Jak takie ogóry grają u nas pierwsze skrzypce, to Puchar Uefa wita. Aston Villa ma ochotę na LM. :beer:

Wróć do „Anglia”