Ja tam nie widzialem takiej brutelnej gry w stosunku do Messiego w wykonaniu innej druzyny z PD w tym sezonie. Nie wiem czy przejechanie sie komus po achillesie nie jest grozne, moze sie zle skonczyc, a na pewno jest bardzo bolesne, o czym na wlasnej skorze juz sie nie raz przekonalem. Wiekszosc fauli byla w stylu - pilka metr obok, ale po nogach trzeba kopnac. Za faul tego rodzaju wlasnie Ula dostal druga zolta 2 lata temu. Wiem, ze byliscie w oslabionym skladzie, ale takie polowanie na kosci naprawde mi sie nie podobalo. Kuman mial racje mowiac, ze obawia sie o zdrowie naszych pilkarzy. W zeszlym sezonie tez bylismy oslabieni i mimo, ze zagralismy slabo na SB to probowalismy grac w pilke, a nie skupiac sie na kopaniu Robbena, ktory pewnie po 2 ostrym wejsciu by sie polamal.RealFan pisze:
tak bylo, jest i bedzie zawsze, ze jak jakis zawodnik jest szczegolnie niebezpieczny i trudno go powstrzymac, jest faulowany. a kluczem jest to, by faulowac go umiejetnie, czyli wlasnie nie caly czas ten sam zawodnik i nie w na tyle ostry sposob, by sedzia musial pokazywac kartki. bo naprawde ostro sfaulowal go tylko ramos, za co kartke zobaczyl. a reszta to byly faule, jakich wiele w kazdym meczu.