Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Post autor: Jarzinho » 14 gru 2008, 13:17

arek_ahig pisze:Czy mnie cos ominelo, ale wydaje mi sie, ze setki to wy tak naprawde zadnej nie mieliscie. Wiec pisanie o wyzszej porazce jest co najmniej nie na miejscu. Juz ten wynik 2:0 jest az nadto wysoki w porownaniu do sytuacji jakie sobie stworzyliscie.
Karny, sytuacja z 71 minuty to raczej mozna spokojnie zaliczyc jako takowe sytuacje. Dodatkowo kapitalne sytuacje choćby Messiego i Abidala z poczatkowych minut spotkania, mzoe takie 90, czy Henryego po poł godzinie. To tak na szybko.
Kamil232 pisze:Moja wina, że boski Leo ma manierę udawania by przeciwnik wyleciał z boiska, leżenia 2 tyg. na murawie po faulu, żeby przeciwnik dostał kartkę? Stwierdziłem tylko fakt, że to jego znak firmowy. O ile Ronaldo ma manierę nurkowania, to takiej maniery jak Leo nie posiada, więc kula w płot
Ile razy Messi kladl sie po faulach na murawe. 2. Pierwszy raz po faulu Gago na poczatku spotkania, drugi raz po zółtku dla Ramosa. Oj zdecydowanie placzka jakich mało. W pozostałych sytuacjach jakos nie kladl sie i nie dokladal od siebie, jesli został sfaulowany to albo wstawał albo podnosil rece do gory aby to zasygnalizować. Messi ma cos do powiedzenia, ile razy dyskutował z sedzia. 50 czy 150 razy?. Widze, że ogladaliscie spotkanie na relacja live(tekstowa).
Własnie na C+ leci repley wiec poogladajacie dokladniej. :cry:

Wróć do „Hiszpania”