Karny, sytuacja z 71 minuty to raczej mozna spokojnie zaliczyc jako takowe sytuacje. Dodatkowo kapitalne sytuacje choćby Messiego i Abidala z poczatkowych minut spotkania, mzoe takie 90, czy Henryego po poł godzinie. To tak na szybko.arek_ahig pisze:Czy mnie cos ominelo, ale wydaje mi sie, ze setki to wy tak naprawde zadnej nie mieliscie. Wiec pisanie o wyzszej porazce jest co najmniej nie na miejscu. Juz ten wynik 2:0 jest az nadto wysoki w porownaniu do sytuacji jakie sobie stworzyliscie.
Ile razy Messi kladl sie po faulach na murawe. 2. Pierwszy raz po faulu Gago na poczatku spotkania, drugi raz po zółtku dla Ramosa. Oj zdecydowanie placzka jakich mało. W pozostałych sytuacjach jakos nie kladl sie i nie dokladal od siebie, jesli został sfaulowany to albo wstawał albo podnosil rece do gory aby to zasygnalizować. Messi ma cos do powiedzenia, ile razy dyskutował z sedzia. 50 czy 150 razy?. Widze, że ogladaliscie spotkanie na relacja live(tekstowa).Kamil232 pisze:Moja wina, że boski Leo ma manierę udawania by przeciwnik wyleciał z boiska, leżenia 2 tyg. na murawie po faulu, żeby przeciwnik dostał kartkę? Stwierdziłem tylko fakt, że to jego znak firmowy. O ile Ronaldo ma manierę nurkowania, to takiej maniery jak Leo nie posiada, więc kula w płot
Własnie na C+ leci repley wiec poogladajacie dokladniej.