Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Post autor: Mentor » 14 gru 2008, 14:37

Hola hola (pozdro Zaza... R.I.P?)

Nie twierdzę, że Leo nigdy nie 'aktorzy'.Jestem w stanie zgodzić się z tym, że Leo niekiedy przesadza turlając się jak poparzony by po chwili śmigać znowu jak młody jelonek.

Przepiszę moje zdanie raz jeszcze i proponowałbym rozumieć je dosłownie. Bez żadnego drugiego dna, głębszego sensu etc. Po prostu:

Antyfani Leo chcą niektórym wmówić, że zachowanie Argentyńczyka było gorsze od zachowania piłkarzy Realu Madryt.

Nie było gorsze. Był nieustannie faulowany? Był. Był czasem faulowany dość ostro? Był. Tyle. Chyba niektórym jakość HD (Hala Definition) przysłania rzeczywisty obraz.

Zresztą to i tak nie jest 'najlepsze'. Najlepszy jest nasz ukochany Roncero. Trzymajcie się mocno:
"Villarato. Lo de Medina Cantalejo estaba incluido en el guión de la película. Fiel servidor de Sánchez Arminio y de su fobia antimadridista, permitió que Márquez siguiese en el terreno de juego perdonándole la expulsión en dos ocasiones (obstrucción descarada a Higuaín al borde del área y plancha a Raúl en la línea de banda). Al Madrid le expulsan jugadores por dar las buenas noches. Pero para echar a un jugador del Barça en el Camp Nou tienen que salir al campo con tacos jamoneros en las botas y un lanzallamas en los hombros. Culentalejo, puedes irte a casa tranquilo. Has cumplido, majo..."

Napisal to niezwodny Roncero w dzisiejszym Asie, przetlumacze bo przebija to Jezzo i innych.

"To co zrobił Medina Catalejo bylo zapisane w scenariuszu, wierny sluga Sancheza Arminio i jego antymadryckiej manii. Pozwolil skonczyc mecz Marquezowi, dwa razy darujac mu czerwona kartke ( faule na Huguainie i Raulu). Realowi wyrzuca się zawodnikow za powiedzenie "dobry wieczór". Zeby wyrzucic pilkarza Barcelony ten musialby wejsc na boisko z nozami w butach i z miotaczem ognia na ramieniu. Cantalejo, mozesz spokojnie wracac do domu. Zrobiles co trzeba, mistrzu.... "
[EDIT]
I raz jeszcze foty. Podobają mi się to wklejam:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Wróć do „Hiszpania”