Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Logan
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Post autor: Logan » 14 gru 2008, 17:08

Hanni, nie wiem od kiedy Arsenal regularnie wyprzedaje najlepszych 23-25 latków czy młodszych, albo gdzie widzisz podobieństwa takiej tendencji. Ashley to osobny rozdział, ale Henry i Vieira mieli swoje lata i po rozmowie z Wengerem, zdecydowali że mają swoje lata i chcą spróbować czegoś innego. Mam nadzieję że w Arsenalu nie ma już takich zawodników jak Cole czy Hleb, bo Flaminiemu się nie dziwię że odszedł.
Hanni pisze:Nie wiem jak Ty, ale ja nie zamierzam czekac 4 lata na ogranie się Songa czy Denilsona,
Płakać nie zamierzam. :)
Jak dla mnie to już dzisiaj możesz zacząć uważać się fanem dowolnego zespołu, zmienić avatar, podpis itd, Twoja wolna wola :)
mistyk pisze: Manchester kupil tylko Berbatova, bo uznali, ze nie ma sensu chwiac rownowaga zespolu i Alex stwierdzil, ze wiecej wzmocnien nie potrzebuja. U was sytuacja jest calkiem inna, bo wzmocnien potrzebujecie i to sporych.

Nie martw sie, w Barcelonie tez sie nie przelewa, glownie dzieki starej ekipie rzadzacej. Laporta jednak wyprowadza klub na prosta.
Nono, bo 2 nowych podstawowych zawodników zachwiałoby równowagą ok 23 osobowej kadry tak doświadczonego zespołu jak United :].

Oczywiście, z tego co wiem żaden klub nie zakończył roku z takim wynikiem finansowym na + jak Arsenal. Poza tym gdyby było inaczej nie spłacali by nam Titiego w ratach.

Wróć do „Anglia”