1) chyba tylko ty nawet w tv słyszysz swoich głośniej - a mimo to nie mówię, że nie dopingowali! Doping był i bardzo dobrze! To tylko poprawia widowisko i atmosfere!Bienias pisze:Sam sobie teraz odpowiedz.
2) tak jak słychać było kibiców Legii tak słychać na Camp Nou trąbki, piszczasłki czy jak tam to się u nich nazywa. Może el trąbkos.. nie wiem. I to jest fakt. Ale nie będę jechał na kibiców w Hiszpanii bo nie to jest ani nie było moim zamiarem (podałem zwyczajnie przykład kim są dla mnie Janusze) - tam jest taki zwyczaj i basta. Aczkolwiek muszę przyznać, że jedyne czego nie lubie w oglądaniu Barcy to właśnie ten dźwięk - dla mnie to żaden doping, wręcz przeciwnie to jak gwizdy.
Wyczuwam ironię więc:Bienias pisze:Na meczach repry nie ma trabek, i na jej mecze nie chodza kibice pilkarscy i napewno tam nie ma kibicow Lecha Poznan. Dobrze wnioskuje?
1) na reprze jak wiesz trąbki są (da się je usłyszeć na Chorzowskim) i nie jest to nic fajnego - żenada
2) znowu masz rację chodzą kibice piłkarscy, ale Ci z trąbką, odziani we flagi Tyskie'go, wielkimi kapeluszami różnią się od tych, którzy robią dobrą atmosferę zdzierając gardło i dopingując naszych. Nie mniej atmosfera na kadrze często jest na niskim poziomie, ogranicza się do "Polska, Polska", "PZPN", "Nic się nie stao", "Jesteśmy z Wami" i "Hymnu".
Oto przykład "różnych kibiców" http://www.youtube.com/profile?v=TBpndx ... ser=LechTV
3) I znowu racja - zapewne są tam Lechici. Nie powiem Ci jednak, którzy (patrz:punkt 2)) Zresztą ja nie porównywałem atmosfery z kadry do Lecha i odwrotnie, na kadrę nie jeżdże.
Na Lechu trąbek nie usłyszysz a kto się znią pojawi szybko ją straci
PS Zresztą trąbke podałem jako przykład janusza i nie wiem czemu tak nurtujesz ten temat...