ja chciałbym żeby ten zmiennik był, byle jaki ale zmiennik dla skrzydłowego, niestety nie ma takiego. Przypomnij sobie kiedy ostatnio Rosicky grał na skrzydle, od kiedy Theo zaczął na nim grać.Tak samo ze skrzydłem, kto ma być zmiennikiem dla Walcotta albo Rosy? Kto grałby na satysfakcjonującym wszystkich kibiców poziomie i nie byłby w rep.?
powtarzam, oni na tą chwilę są za słabi, a tym bardziej są za mało ukształtowani piłkarsko, by grać na poziomie na wszystkich pozycjach na jakich karze im grac Wenger. Są za słabi by grać w jednym meczu jako obrońcy, w następnym na skrzydle a w następnym jako ofensywni pomocnicy, rozumiesz? Na taki futboll są za słabi, nie są na tyle doświadczeni by sobie poradzić z taką rotacją. Być może pokażą swój wielki talent, za 4,5 lat, ale nie wiem czy tego wszyscy chcemy tyle czekać, tym bardziej zarząd. Myślałem, że dla wielu klub taki jak Arsenal jest po to by wygrywać. Oni mogą grać w Arsenalu ale nie jako kluczowi zawodnicy, jak napisałem wcześniej, muszą się jeszcze wiele uczyć, widziałeś jak Mikel był wprowadzany do składu Chelsea? Jak dla mnie to oto chodzi w kształtowaniu młodego piłkarza.Tak? Skoro kapitan brazylijskiej młodzieżówki albo podstawowy DM rep. Kamerunu, wybrany z resztą do 11 ostatniego PNA, są za słabi a w dodatku nie mają wystarczjącego potencjału, żeby grać w Arsenalu to kto tu ma grać?
czasem zdarzyło się coś skrobnąća co do ciebie, pytam bo nie kojarzę, abyś kiedyś uczestniczył w jakichś dyskusjach o Arsenalu [może pamięć mnie zawodzi]