Ja pisząc o kilku różnych taktykach nie miałem na myśli, zmianę ustawień zawodników na boisku, tylko tak jak Ty piszesz zmianę ustawień indywidualnych. Cały czas grałem taktyką 4-1-2-1-2 i tak np. przy ultradefensywnej strzałki bocznych obrońców idą do tyłu, a przy ofensywnej do przodu, o polecaniach nie mówię, bo na każdy mecz było inaczej - grając ofensywnie boczni obrońcy grali wysoko i zawsze na koniec meczu mieli najwięcej kilometrów na liczniku, dużo rajdów, grali szybką piłkę najczęściej klepiąc z dwoma środkowymi pomocnikami, wszystko bardzo ładnie wyglądało bo często kończyło się ich wrzutką i bramką, niestety kiedy nie wyszło szło kontra i bramka na konto przeciwnika, można by pisać tak o każdej pozycji, ale po co
no nie do końca się zgodzę, bo np. gdy grasz czterema pomocnikami i trzech będzie typowo ofensywnych i jeden defensywny to zrobi się za duża dziura między linią obrony i pomocy i rywale mogą to wykorzystać.Sammyy pisze:Natomiast te gadanie o zbyt dużych dziurach między liniami lepiej olać. Nic to zupełnie nie daje i nie zmienia.
a to ciekawe bo mi Lazio oferowało Pandeva za niecałe 5mln, złożyłem oferte, ale nie zaakceptował mojej propozycji tylko przeszedł do Realu... Niezła różnica, 4.8 a 48 baniekSammyy pisze:Barca kupiła Pandeva za 48 mln.