Re: FMy

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Re: FMy

Post autor: Sammyy » 15 gru 2008, 11:56

A no to chyba, że tak, źle zrozumiałem :)
Fabio Paim pisze:no nie do końca się zgodzę, bo np. gdy grasz czterema pomocnikami i trzech będzie typowo ofensywnych i jeden defensywny to zrobi się za duża dziura między linią obrony i pomocy i rywale mogą to wykorzystać.
Mi o tych 'dziurach' gadał nawet przy grze 4-2-3-1 z dwoma DMami więc przestałem na to zwracać uwagę. Zresztą teraz i tak gram cały czas praktycznie 4-4-2, z tego co zauważyłem grając kilkoma zespołami przy tym najlepsze wyniki się osiąga tymi lekko słabszymi zespołami jak Valencia, Sevilla etc. Przy grze na 1 napastnika strzelałem zawsze o wiele mniej bramek, a teraz mam najskuteczniejszy atak w lidze :rotfl:
Fabio Paim pisze:a to ciekawe bo mi Lazio oferowało Pandeva za niecałe 5mln, złożyłem oferte, ale nie zaakceptował mojej propozycji tylko przeszedł do Realu... Niezła różnica, 4.8 a 48 baniek :P
To jest to samo jak Realem będziesz chciał kogoś kupic z np. Villarrealu. Cazorla czy Rossi wedle ich mniemania wynoszą ~50 mln. NIby napięta sytuacja między klubami, ale bez przesady ;)

Wróć do „Hyde Park”