Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 177

Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Post autor: Michał M » 15 gru 2008, 15:03

olson pisze:Kontrakt Schweinsteigera potwierdzony na oficjalnej, yes, yes, yes.
Ja aż tak radością nie tryskam. Im bliżej było przedłużenia, tym gorzej grał Schweinsteiger. Jedyne co mnie pociesza, to powrót Hamita - może posadzi na jakiś czas Bastiana na ławę w 2 rundzie (po tym jak już skończy się kara Oddo) :)
olson pisze:Wszystko ma zostać ustalone po powrocie Sosy z urlopu. I dobrze, niech odejdzie na pół roku i trochę pogra.
Ja bym go nawet wypożyczył na półtora roku. Kroosa zresztą też :wink: Tak naprawde na przyszły sezon, jesli przyszedłby nowy DM a cała reszta pomocników została, to mielibyśmy: Hamita i Bastiana na prawą, Marka, Ottla, Ze i nowego DM-a na środek oraz Francka i Boro na lewą pomoc. Do tego jakiś zdolny junior (Ekici np.) i styka :wink: A Kroos i Sosa niech się rozwijają i grają jak najwięcej - na wypożyczeniach.
olson pisze:Hoeness potwierdził zainteresowanie Marinem (yes, yes, yes) oraz jego kolegą klubowym, Baumjohannem. Bardzo nieźle. Niech dogadają Marina w zimie, a na wiosnę niech jeszcze pogra w Moenchegladbach.
Marin tak, ale najlepiej w 2010 r. - będzie do wzięcia za darmo, poza tym liczę, że wtedy nastąpi zmiana naszego systemu na 4-3-3 - Marin byłby chyba lepszy w roli skrzydłowego aniżeli teraz w bocznej pomocy. Co do Baumjohanna, to chyba tylko fakt wzięcia go za darmo jest ok - przecież koles nie ma nawet podstawowego miejsca w składzie Gladbach :roll:

Wróć do „Niemcy”