W Krakowie macie nieprzemakalny papier i mozecie robic kartoniady nawet pod woda. SzacunCHarlie pisze:Wczorajsza kartoniada wypadła żenująco. Głównie dlatego, że nie wszystkim fanatycznym socios chciało się podnieść kartoniki, bo padał deszcz i mogliby zmoknąćBienias pisze:Byles widziales a moze ktos ci opowiedzial? Zobacz dzis ile ludzi bedzie ogladac GD i zobacz kartoniade ktorej Lech nigdy nie bedzie mial wiekszejMENDEZ pisze:Małysze z trąbką (patrz: Camp Nou).
@ Mendez
NIe bede sie klocil w sprawie dopingu na CN bo wiem jaki jest i wiem ze np kibice Lecha lepiej dopinguja niz cules. ALe w zyciu bym sie nie odwazyl powiedziec ze kibic Lecha jest lepszy od tego z Bcn. Ja tylko walcze ze stereotypami typu trabka, gwizedk itp. Kibice Barcy tez potrafia zrobic halas(przywitanie figo na CN-wg wielu na zadnym stadionie nigdy nie bylo podobnej wrzawy). A przyklad z mikrofonem podalem zeby wam uzmyslowic ze doping w tv nie jest odzwierciedleniem tego co sie dzieje na stadionie. Zamykam temat z mojej strony.
NIe wiem. Bo nie znam faktow po stronie Lecha. Poza tym Ostrowski niech sie zajmie wlasnym podworkiem.MENDEZ pisze: Ostrowski przyznaje też, że kiedyś podobnie było w Legii.
- Nie poszliśmy tą drogą, bo uważamy, że nie jest to dobre rozwiązanie - mówi. - Przed naszym przyjściem [przed kupieniem klubu przez firmę ITI] podobnie było w Legii.
Nie no teraz jest zajebiście... nie ZicoMyli się Ostrowski panie Bienias
Tak w ramach dosc ogolnie pojetego porownania to wlasnie tacy kibice o jakich mysli Ostrowski spuscili wpierdziel pilkarzom Lecha na krytej.
Zly przyklad. Socios nie wybieraja prezesa a prezydenta. Poza tym tam Laporta tez walczy z ultrasami. Poza tym ,,,,,roznic jest wieleMENDEZ pisze: E: dobra odpowiedz pod artykułemNajgorszy przykład to Barcelona, bo tam kibice mają ogromny wpływ na
funkcjonowanie klubu, nawwet prezesa wybiarają.
PS: Sorry Cloner. Zbyt duzo ciebie na forum widocznie