Re: Narciarstwo Alpejskie

Awatar użytkownika
African
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Re: Narciarstwo Alpejskie

Post autor: African » 17 gru 2008, 17:01

Tak niezręcznie wyszło, że nie potrafiłem od dłuższego czasu zalogować się na swoje stare konto (African) i założyłem nowe (el Chaba), ale dzisiaj spróbowałem się zalogować i już wszystko było ok, tak więc el Chaba to ja byłem :P Adminów i modów proszę o wyrozumiałość, ale nie moja wina, że logować się nie mogłem chociaż hasło był dobre ;)

Dobra powiedziałem co i jak, żeby później nie było niejasności, więc wracam do tematu :)

Oglądaliście ostatnie zawody w La Molinie oraz w Val d'Isere? Wg mnie bardzo udane, zarówno u pań jak i u panów. Slalom i slalom gigant w Hiszpanii w dobrej oprawie - śnieg i mrozik, a dodatkowo brak zwycięstw Austriaczek :) Ucieszyło mnie bardzo zwycięstwo Marii Riesch w slalomie - niezwykle uniwersalna zawodniczka. Dobrze spisała się też Lara Gut, która w gigancie była bodajże 6.

U mężczyzn jeszcze lepsze wyniki - gigant dla Carlo Janki, zawodnika, którego bardzo lubię :) Będą z niego ludzie, oj będą. Uradowało mnie też to, że Raich nie ukończył giganta. Szkoda tylko, że Benny okazał się najlepszy w kombinacji, a Miller znów dał ciała. Znów jeździ jak dawniej - często wypada z trasy lub przytrafiają się mu dość banale błędy :(

Wróć do „Inne sporty”