Szkoda gadac nawet. Może w Groden albo Alta Badia będzie lepiejAfrican pisze:a Miller znów dał ciała.
Oglądałem, aczkolwiek nie wszystko było transmitowane. Bo np. superkombinacja mezczyzn byla przesunięta o godzinę i start nakladal sie z biathlonem i wszedzie (eurosport, slovenija2 i nrk) pokazywali biathlonAfrican pisze:Oglądaliście ostatnie zawody w La Molinie oraz w Val d'Isere?
Mnie też, także fakt, ze Svindal niewiele punktów zdobyl w ten weekendAfrican pisze:Uradowało mnie też to, że Raich nie ukończył giganta
Dzis treningi zjazdów, troszke niespodziewane podium u mezczyzn, Guay, Walchhofer i Lanning. Jedynie 2 miejsce Austriaka mnie nie dziwi, gdyż jest to zdecydowany specjalista od zjazdów. Wsród kobiet najlepsza była Francuzka Marie Marchand-Arvier, ktora wyprzedzila Nadię Fanchini (Wloszka w formie) i Anje Paerson. Lara Gut dopiero 23.
Weekend zapowiada się interesująco, tym bardziej, ze zaczyna sie juz w piatek o 10.45 superkombinacją kobiet, a konczy sie dopiero ... w poniedzialek slalomem mezczyzn