Re: Valencia CF (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Inferno
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 63

Re: Valencia CF (zbiorczy)

Post autor: Inferno » 18 gru 2008, 23:05

Valencianista pisze:Po rozwiązaniu kontraktu z Helguerą mamy trzech nominalnych obrońców na lewej stronie defensywy.
Masz na myśli del Horno i Maduro? Z tym że Holender o ile mnie pamięć nie myli chyba jescze ani razu grał na tej pozycji...
Valecianista pisze:Zigic podobno porozumiał się z Racingiem. Ma zostać wypożyczony do końca sezonu z opcją wykupu. To otwiera drogę dla napastnika, Keirrison byłby dobrą opcją. Niestety jest pewne "ale", nasze finanse. Coritiba zadowoli się kwotą 10 mln (podobno), ale i to może być dla nas za dużo. Gomez w chwili obecnej pracuje nas kontraktem dla Michela. I wiele wskazuje na to, iż to wychowanek będzie zimowym wzmocnieniem :roll:
Osobiście zadowoliłbym się powrotem z wypożyczenia Aarona.
Czyli co, Aaron>Keirrison>Zigic>Michel? Ja mimo wszystko z tej czwórki wybrałbym Morientesa ;P A tak na poważnie to wydaje mi się że Aaron i Michel troszkę jescze za bardzo "nieopierzeni", Keirrison to trochę "kot w worku" (moze powtórzyć się historia z Tavano) poza tym dostepny tylko w razie definitywnego transferu Nikoli. Zgodzę się że jedyne zimowe wzmocnienie to będą częstsze wystepy Michela w pierwszej drużynie.
Valencianista pisze:Mata jest przemęczony, Vicek jak zwykle więcej się leczy (szit :evil: ) niż gra.
To akurat prawda, 90 minut na pełnym gazie to on nie wytrzyma :(, ale i tak jest dobrze biorąc pod uwagę to że jeszcze niedawno większość już go na dobre skreśliła... Na dzień dzisiejszy pociesza mnie to że ostatnio Mata dosć często trafiał w meczach z Realem :D

Wróć do „Hiszpania”