Ja kiedyś napisałem to Fryzjer wyreżyserował spotkanie rewanżowe z Austria kilka lat temu z Janasem we wronieckim lesie. Troche nudne to sie staje, bo ciagle Amica kupowała, LEch takze kupowal czy sprzedawał, a nadal brak konkretów. Jak kupowali to nie widze powodow, dlaczego Lech by nie miał poniesc konsekwencji za Amice.Bienias pisze:Amica(Lech ) kupila w nizszych ligach dziesiatki meczow. Sam bylem swiadkiem jak moj klub a raczej seniorzy przegrali bezposredni mecz o awans w zenujacy sposob. Poza tym dosc dziwne ze Amica w nizszych klasach rozgrywkowych potrafila awansowywac jako beniaminek. Znajac zycie bez kupowania sie nie obeszlo.
Legie skazali Lecha nie, to jest ta roznica, nie było dowodów, Legia nie kupia, a jednak. Wiatr beidnemu w oczy. Druga sprawa juz raz to pisalem, kto ukradł tytuł Legi, LEch napewno nie. Inter ukradł tytuł Juve, raczej nie. Dostał go bo przeciwnicy prawdopodobnie nie mieli jaj na boiksu a koperty pod stołem.Bienias pisze:Widzisz Cloner jaki Lech jest sprytny. W takim razie Legia Iti nie ma nic wspolnego z 93 rokiem wiec niech Kasprzak pokornie odda ukradziony tytul