Czyli nic nowego. Wenger standardowo mówi, że ma pieniądze, ale zamierza je wydać tylko gdy będzie w 100% pewny konkretnego zawodnika. Na przyjście klasowego pomocnika nie ma więc co się nastawiać ... baa, na jakiekolwiek wzmocnienie nie ma co liczyć. Oby tylko nikt z obecnej kadry nam nie ubył.fieldy pisze:Jak nie sprowadzi DM'a to będę bardzo niepocieszony. tzn, już wiem, że nie sprowadzi więc na pewno będę niepocieszony.
Ja tam jestem dość optymistycznie nastawiony. Ten sezon pokazał, że na mecze z rywalami z najwyższej półki potrafimy się zmobilizować. Skoro więc ograliśmy Manchester i Chelsea to niby dlaczego nie moglibyśmy pokusić się o komplet punktów w starciu z Liverpoolem. Wiem, że kontuzjowani są Theo i Kolo, ale ich nie ma już od jakiegoś czasu. Nicklas do wielkich osłabień nie zaliczam, bo ostatnio jakoś formą nie imponował. Vela jako joker na niedzielny mecz bardziej mi odpowiada. No i oczywiście, tak jak fieldy napisał ...fieldy pisze:Przed nami kolejny już szlagier
... a to już bardzo dużo.Jest też dobra wiadomość - do gry wraca Samir Nasri.
Jeszcze odnoście wczorajszego losowania. Mogliśmy trafić zdecydowanie gorzej, więc trzeba się cieszyć. Oczywiście lepiej wylosować Ateny, ale Roma jest jak najbardziej w naszym zasięgu. Jeśli uporamy się kontuzjami (kto wie, może na mecze z Włochami Tomas w końcu się wyleczy