Re: Narciarstwo Alpejskie

Awatar użytkownika
African
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Re: Narciarstwo Alpejskie

Post autor: African » 21 gru 2008, 0:02

Co do zjazdu panów, to jeszcze dodam coś od siebie ;)

Zjazd mężczyzn oczywiście oglądałem. Trasa dosyć łatwa, wszyscy rozstrzygało się na tych wybojach. Wygrał jak już wspomnieliście Miki Walchofer, odnosząc pierwsze zwycięstwo w tym sezonie. Następne miejsce zajęli reprezentanci USA i Kanady. Najbardziej uradowało mnie drugie miejsce Bode Millera, który po paru nędznych startach znów zajął bardzo dobre miejsce. Zawiedli Szwajcarzy, co mnie zmartwiło, ale nie tylko oni dali plamę. Jeszcze gorzej spisali się Marco Buchel i Aksel Lund Svindal. Jutro slalom gigant - będzie się działo :)
cloner pisze:PS, supergigant kobiet oglądałem na Rai Sport.
Dzięki na wiadomość. Na przyszłość będę wiedział ;) A ta słoweńska stacja do na astrze czy HB jest do złapania? :P
kaczy pisze:Na dobrą sprawę można siedzieć cały weekend przed tv skacząc po Eurosporcie, Polsacie Sport, Canale + i Sopcascie.
Narciarstwo-->Biatlon-->Skoki-->Angielska-->Niemiecka-->Hiszpanska i cały dzień zleciał.
Licząc od końca listopada do połowy marca ja tak niemal każdy weekend spędzam :P Od rana sporty zimowe, a później mecze ;) Nikt nie potrafi mnie oderwać od TV w weekend, gdy leci biathlon, biegi etc. Normalnie jak magnes na mnie to działa. Dziwne co nie :D

Wróć do „Inne sporty”