Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 730

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: mete » 21 gru 2008, 22:28

meczu nie ogladalem bo mam ostatnio problemy z laczem a szkoda bo ostatnio nie bylo takich festiwali w wykonaniu Milanu.

zastanawia mnie jedno.skoro Cardacio jest na tyle slaby ze Carlo wyzej ceni 18 latka z primavery to co on wogule robi w Milanu.mam przeczucie ze on i Viudez sciagneci zostali przez Gallianiego tylko dlatego ze byla jakas promocja.bo inaczej tego rozumiec nie mozna.nie wierze ze Carlo postawil na 18 latka kosztem Cardacio bez powodu.

milo z pilkarze dali nam prezent na swieta ale oby to nie byl tylko jednorazowy.czekac na powrot rekonwalescentow i liczyc na lepsze czasy.jezeli Cardacio nie jest brany pod uwage na ten sezon lub wogule to jednak bedzie nam potrzebny chyba defensywny pomocnik ktory na dluzsza mete zastapi Emersona a nie tylko na pol roku Rino
Rodney Strasser - przyszła gwiazda ACM ;)
gral dobrze?z tego co wiem jest z konga i jest czarny co dobrze swiadczy jako o dm bo ostatnio czarni najlepsi na tej pozycji.oby poszedl w slady kolegow z kontynentu.o ile sie nie myle to gral troche w meczach przedsezonowych.nic wiecej nie wiem o nim
Ostatnio zmieniony 21 gru 2008, 22:30 przez mete, łącznie zmieniany 2 razy.

Wróć do „Włochy”