Re: NBA...

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Re: NBA...

Post autor: czeher » 22 gru 2008, 10:43

majer13 pisze:To dziwne bo z tego co na przykład mi się wydawało Oklachoma City Thunder nie grała w zeszłym roku a w tym gra :think: Charlotte Bobcats też grają chyba tak od 4-5 sezonów
fieldy pisze:zdaje się, że grają ci, którzy mają kase. Jednym się kończy - wypadają z gry. Inni wskakują na ich miejsce.
Pewnie jeszcze muszą jakieś warunki spełniać, o których ja jednak nic nie wiem, wiec tylko się domyślam
dokladnie
Oklahoma to nic innego jak Seattle Supersonic, poprostu przeprowadzki sie zdarzaja. Stalo sie tak bowiem kiedys w Oklahomie gralo goscinie NO Hornets z wiadomych przyczyn --> Catrina.
Po powrocie Hornets do macierzystego miasta (NO), Oklahoma chciala miec swoj zespol, a Seattle mialo problemy. Z reszta wspomniane NO Hornets to bylo kiedys Charlotte Hornets ... al tez zmiana macieryztsego miasta byla a po paru latach dookoptowali jeszcze jedno miejsce w NBA, przez co znowu w Charlotte zawitala NBA - Bobcats

Memphis Grizzlies to dawne Vancouver ...

NBA to liga zamknieta, zreszta jak wieszkosc, czy nawet wsyztskie ligi w stanach... wystepuja koncesje czy cos w tym stylu... a kolejnosc koncowa sezonu generuje jedynie kolejnosc wyboru w drafcie - czyli naborze nowych graczy ...

Moze Yukasz napisze wiecej, albo mnie poprawi, chociaz on ...

Wróć do „Inne sporty”