Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5

Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Post autor: Hanni » 23 gru 2008, 18:20

Logan pisze:przydałoby się też dwu bocznych obrońców. Taki Maicon czy Bosingwa w każdym meczu bramka, asysta a u nas Clichy i Sagna nawet celnie wrzucić nie potrafią Sagna to sobie nawet piłki wypuścić porządnie nie potrafi
Ja bym ich nie skreślał. W tamtym sezonie w '11' Premiership. Clichy jak jest w formie to potrafi wrzucic prawie jak Beckham. Sagna już nie raz pokazywał co potrafi i według mnie tych 2 zawodników to najwyższy europejski poziom.

Jeżeli chodzi o Robina to przecież strzela z pozycji z których wydawałoby się strzelic nie można. Jeśli holender jest zdrowy i w formie nikt nie jest w stanie go wygryźc ze składu. Zarówno w Londynie jak i w Pomarańczowych. Inną sprawą jest brak porządnego zmiennika wobec kontuzji Eduardo. Bo Bendtner powinien dostac porządny homework do odrobienia. Ojciec powinien mu rzucac piłkę, a on powinien ją przyjmowac. Może wtedy przyjęcie by poprawił...
Logan pisze:Potrzeba stopera i to szybko. Gallas to niestety piłkarski szrot w tym momencie. Każdy mecz klapa.
Chyba nie oglądałeś meczu z Liverpoolem. Po innych wypowiedziach też to widac. Gallas rozegrał całkiem przyzwoity mecz. Djourou dawał dupy na każdym kroku. To jest taki dobry zmiennik, ale nie zawodnik nadający się do pierwszego składu. Jak dla mnie Denilson i on cały czas trzymają ten sam nienajgorszy poziom, ale niczym się nie wyróżniają. Po prostu zawodnicy nie na Arsenal.

Tak więc podkreślę jeszcze raz. Panie Wenger, wybieraj Pan :lol: Arshavin, Inler, Diego, Ribery, Xabi Alonso. Na dobrą sprawę każdy z nich jest nam teraz potrzebny. Arshavin chyba do wyciągnięcia za dobre pieniądze...

Domyślam się, że Twój post był nieco ironiczny, żeby nie powiedziec debilny, ale może akurat będzie okazja do dyskusji.

Wróć do „Anglia”