Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Moofasa » 23 gru 2008, 21:06

Dobra, to że nie oglądniemy Barcy przez 11 (!) dnia w akcji nie znaczy że nie będziemy tutaj pisać co dzieje się w naszym klubie :wink:
Ja streszcze wam pare newsów z Bo :glass:

Otóż Guardiola ciągle mnie zaskakuje (pewnie zawodników, ludzi z zarządu i innych cule także). Mimo ze nie byłem jego zwolennikiem to teraz uderzam się w pierś, bo trzeba mu oddać, że zespół prowadzi póki co świetnie i wyniki mogą zadowalać. Widać były zawodnik wie jak trzeba rozmawiać z troche młodszymi kolegami :wink: Pep przed 'ścieżką zdrowia' rozmawiał z Henrym w cztery oczy, i tchnął w niego ducha, dzięki czemu możemy teraz oglądać jak Francuz śmiga po boisku jak za swoich najlepszych dni. Pamiętam jak jeszcze niedawno Henry narzekał że musi grać na lewej stornie napadu ale Pep to załatwi.ł Guardiola jest dobrym trenerem a co lepsze, pokazuje że jest także dobrym psychologiem, jest cierpliwy i teraz widzimy tego efekty. Otóż w meczach z najsilniejszymi zespołami, naszym najlepszym graczem nie był Messi, nie Eto'o a właśnie 'odnowiony' Henry :)

CO do innych informacji to Pique będzie mógł zagrać z Mallorcą. Federacja cofnęła mu żółtą kartkę :jupi:

Wróć do „Hiszpania”