Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Post autor: fieldy » 28 gru 2008, 0:45

jestem taki schorowany, że naprawdę nie mam ochoty się napinać :|

nie wiem co miał na myśli "autor" pisząc o upokorzeniu. Może nie zna osiągnięć Arsenalu i NF na krajowym podwórku.
Arsenal zdobył 13 razy więcej tytułów mistrza Anglii niż NF i 5 razy więcej FA Cup. I ma czuć się upokorzony ? :lol:

Do czego zmierzasz ?

Już dziś gramy kolejny mecz, tym razem z Portmosuth. Jak tego nie wygramy to już naprawdę będzie porażka. Portsmouth ostatnio gra tak źle, ze brak słów, aby to opisać, więc na Emirates nawet osłabieni powinniśmy im dać radę. Oczywiście nie zakładam 3 pkt przed meczem, piszę tylko jak wygląda ich sytuacja. Ostatnie mecze Portsmouth to porażka u siebie z WHU 1:4, na wyjeździe z Boltonem 1:2, 0:3 z Newcastle, czy remis z WBA :!:

Do gry wraca Ade po kartce, którą musiał odcierpieć :x także Clichy powinien być gotowy do gry. [Sagna zagrał bardzo dobre spotkanie z Villą tak na marginesie - tam widziałem, że nie wszyscy się zgadzali z tym].
Z gry wyleciał Song i liczę, że od początku zagra Ramsey. Z Villą jak wszedł od razu zagrał 2 świetne piłki do Robina. Takiego gracza nam trzeba w drugiej linii.

Wróć do „Anglia”