Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Mentor » 29 gru 2008, 15:19

Kamil232 pisze:Mistyk.
Oto wszystkie posty mistyka w aktualnej dyskusji:
mistyk pisze:Tak ciulacie i ciulacie te punty, ze bedzie jeszcze ciekawie na koniec sezonu. O ile obrona jst u was w dalszym ciagu pewnym punktem, o tyle atak nie funkcjonuje. Przynajmniej tak jak powinien. Rooney z kolei to cofnięty napastnik. Jak widać mistyk pisze tutaj o wszystkich napastnikach a nie tylko o środkowych. Takiego określenie nigdzie nie użył.

Rooney - 4 gole
Berbatov - 2 gole
Tevez - 2 gole

Tak wygladaja statystyki waszych napastnikow w lidze do tej pory. Komentarz mysle jest zbedny. Dodalbym jeszcze Ronaldo do tej listy, ale dla was to skrzydlowy.
mistyk pisze:Fergie to wyrocznia
mistyk pisze:Najlepiej najpierw przeanalizowac suche fakty - czyli bardzo duza ilosc bramek strzelonych przez Ronaldo, mala ilosc asyst, duza liczbe spalonych i najwieksza ilosc strzalow w Premier League. Nie jest to chyba obraz skrzydlowego/wingera czy kogo tam jeszcze kamil podajesz, ale napastnika.
Nie widzę tutaj wzmianki o Ronaldo jako środkowym napastniku. Nawet między wierszami. W pierwszym poście mistyk porównuje dokonania wszystkich (przynajmniej mowa o tych regularniej grających) Waszych napastników a więc Rooney'a, Berbatova i Teveza. Berbatov to chyba środkowym napastnik chociaż sam już nie jestem pewien. Może gracie bez środkowego napastnika?
Kamil232 pisze:To kiedy wypłacasz?
A czy Urbański w Milionerach wypłaca kasę ze swojej kieszeni? Ja mogę co najwyżej podpisać jakiś świstek jak zasłużysz :P

Wróć do „Anglia”