To jak wypisujesz listę napastników Barcy z ilością goli to rozumiem, że Messiego i Hleba też tam wypisujesz.Wyroslem na sprawce tego calego zamieszania, a ja przeciez nie zrobilem niczego zlego - nie zamiescilem Ronaldo na liscie napastnikow w swoim pierwszym poscie
pff...Tobie to i by można było napisać pracę magisterską i być napisał, że brak argumentów. Wystarczająco już opisałem grę Ronaldo, skrzydłowego, środkowe napastnika, cofniętego. Do tego wkleiłem grafiki z których jeśli ktoś nie umie wyciągać wniosków to już nie moja sprawa. Ale to i tak mało...Kamil zamiast podac argumenty, ktore moglyby potwierdzic jego teorie, to wkleil nam grafike
Napisałem jedynie, że skrzydłowemu bliżej do napastnika niż do pomocnika. I się powtórzę dla mnie napastnik przy każdej akcji nie wraca pod swoje pole karne pomagać skrzydłowemu obrońcy, a to czyni skrzydłowy- więc ja go napastnikiem nazywał nie będę.otóż grubo sie mylisz. Skrzydlowy to napastik, a nie zaden boczny pomocnik. Nawet twoj kompan Kamil, neguje jedynie fakt jakoby Ronaldo byl srodkowym napastnikiem, co jest oczywiscie bzdura.