Słowa Wengera dla jednego z portali. Ja też mam takie odczucia jak Boss.
Ale ok, może niedługo niektórzy spadną przez to z wysokiego konia prosto na głowę i zmądrzeją trochę
Pojutrze otwarcie okienka
O ile wcześniej byłem niemalże przekonany, że nikt nie przyjdzie, tak teraz trudno się nie spodziewać co najmniej jednego piłkarza. Chyba nie ma obecnie drugiego klubu tak mocno uwikłanego w transferowe spekulacje (no poza Citizens) jak Arsenal.
Shay Given. Świetny bramkarz, który ma to czego bardzo brakuje mi u Almunii (a co powinien mieć każdy bramkarz), czyli charyzmy. 8 baniek kupa kasy, po drugie po co nam on skoro Fabian. Dlatego pewnie transferowa plotka. Ale jeden z moich ulubionych bramkarzy, dlatego uznaję że fajnie byłoby mieć u siebie Shaya
Arshavin. NIE dla gwiazdy 2 meczy na Euro. Widziałem tez kilka innych występów w pucharze UEFA i żadnej rewelacji nie robi. Przepraszam, co taki Pavluchenko (inna zvezda, ale już 6 meczów EURO
Jak już kupować to gracza pokroju Ribery'ego ( swoją droga Franck ostatnio wypowiadał się, że chciałby zagrać w wielkim klubie, podobno nieważne z jakiej ligi, bo nie ma swojego ulubionego
A jak nie gracz z tej półki to lepiej dać szansę gry Ramsey'owi.