Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Logan
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Post autor: Logan » 30 gru 2008, 22:22

"Jestem zniesmaczony tym, że drużyna nie otrzymuje pochwały albo szacunku teraz, kiedy na niego zasługuje, musimy jednak pracować dalej."

Słowa Wengera dla jednego z portali. Ja też mam takie odczucia jak Boss.
Ale ok, może niedługo niektórzy spadną przez to z wysokiego konia prosto na głowę i zmądrzeją trochę :roll:

Pojutrze otwarcie okienka :twisted:

O ile wcześniej byłem niemalże przekonany, że nikt nie przyjdzie, tak teraz trudno się nie spodziewać co najmniej jednego piłkarza. Chyba nie ma obecnie drugiego klubu tak mocno uwikłanego w transferowe spekulacje (no poza Citizens) jak Arsenal.

Shay Given. Świetny bramkarz, który ma to czego bardzo brakuje mi u Almunii (a co powinien mieć każdy bramkarz), czyli charyzmy. 8 baniek kupa kasy, po drugie po co nam on skoro Fabian. Dlatego pewnie transferowa plotka. Ale jeden z moich ulubionych bramkarzy, dlatego uznaję że fajnie byłoby mieć u siebie Shaya :D

Arshavin. NIE dla gwiazdy 2 meczy na Euro. Widziałem tez kilka innych występów w pucharze UEFA i żadnej rewelacji nie robi. Przepraszam, co taki Pavluchenko (inna zvezda, ale już 6 meczów EURO :] , do tego król strzelców ligi rosyjskiej) pokazał w Tottenhamie :?:
Jak już kupować to gracza pokroju Ribery'ego ( swoją droga Franck ostatnio wypowiadał się, że chciałby zagrać w wielkim klubie, podobno nieważne z jakiej ligi, bo nie ma swojego ulubionego :wink: . Oczywiście wszyscy pamiętamy jak swego czasu bardzo blisko mu było do Arsenalu :wink: ).
A jak nie gracz z tej półki to lepiej dać szansę gry Ramsey'owi.

Wróć do „Anglia”