gwoli ścisłościZakład na ilość rzutów rożnych. Kursy pewnie kosmiczne, a wytypować tego w żaden sposób nie można. Tutaj w 99% trzeba liczyć na szczęście.
Nie wiem jak tam to wygląda dokładnie z tymi cornerami ... ale postawi ktoś 1 typ, że nie będzie rożnych, kurs pewnie 40,00 i wygrywa w cuglach.
I każdy z tych 10 typów będzie tak próbował, aż kiedyś trafi.
Dla mnie własnie takie coś należy zminimalizować, a nie jeszcze dodawać tych zdarzeń.
kursy oscylują wokół dwóch, zależy dokładnie od zakładu, nie ma tu mowy o szczęściu tylko i wyłącznie, nie bardziej niż w przypadku innych zakładów, typujesz, albo która drużyna będzie miała więcej,czy też w całym meczu, połowie, padnie over/under 11.5 lub inna liczba. Fajna z tego jest zabawa.
Ale nie to jest najważniejsze, zakład z cornerami to tylko przykład, argument za tym, iż oferta Bah do rozbudowanych nie należy. To czy rozbudowana oferta sprzyja naszej zabawie to inna kwestia, fieldy twierdzi, że nie jest to niezbędne, jego prawo.
JA tam bym nikomu nie mówił co opłaca mu się stawiać a co nie, każdy stawia co chce, wg mnie im bogatsza oferta tym każdy wydatniej wybierze coś dla siebieI dobrze, co typ na ilość rzutów rożnych czy np który pośladek częściej napnie Ronaldo ma wspólnego z pewniakiemPrzecież to ślepy los i nikt zdrowy z tego nie skorzysta a imo powinien zostać zachęcony.
dobrze gadaPasuje wam ?
styczeń - bah
luty - gamebookers