Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Kamil232 » 31 gru 2008, 14:32

Tak, sugeruj się dalej grafikami... chociaż z tej np. można wywnioskować ciekawą rzecz, ale znając Ciebie to i tak do tego nie dojdziesz. Zresztą sugerując się Twoimi przegenialnymi rysunkami dojdziemy do wniosku, że Berbatov do OP ?
:haha: Dlaczego niby mam się tym nie sugerować? :shock: Przecież nikt tego sobie nie wymysla, tylko to jest średnia pozycja na jakiej zawodnik grał w meczu. Przebięgniętymi km w meczu tez mam się nie sugerować, bo ktoś to sobie wymyśla?
A i owszem Berbatov gra u nas cofniętego napastnika...wystarczy oglądać mecze, żeby to zobaczyć. Ale lepiej się mądrzyć zza kompa :smile2: Zupełnie tego nie rozumiem, o czym już pisałem, dlaczego Roo gra na szpicy a Berbatov cofniętego, ale nic nie zrobie. To są fakty, także zapraszam przed TV, najpierw coś oglądnij poźniej się mądrzyj.
Mnie zastanawia, dlaczego najbardziej cofniętym graczem MU był Giggs.
Może dlatego, że zmienił O'Shea i grał na lewej obronie? A tak się akurat złożyło, że padł niedługo potem gol i już się cofnęliśmy i boczni obrońcy się nie włączali do akcji ofensywnych?
Bo to skrzydłowy obrońca.
Możesz mi powiedzieć "szyderco" co w tym zabawnego? Co za rożnica jak się powie boczny obrońca, a skrzydłowy obrońca?
Van der Sar to chyba ofensywny bramkarz.
ło stary :shock: ha ha ha ha ha...już nie tylko koń by się uśmiał, ale i świnia...miszczu założ kabaret.
D.Alves to napastnik wystarczy spojrzeć w statystki. :haha: Co miszczu dostane się do kabaretu?

Wróć do „Anglia”