Chlopaczek pisze:Na nastepnym zlocie niewatpliwie beda do niej jakies nawiazania i ladna polewka. Mentor powie ze obiecanych przez niego 30 bramek Bojan nie mogl strzelic bo gral rezerowego napastnika a gdy wchodzil to cofnietego defensywnego napastnika i juz bedzie smiech.
Jesteś bliższy prawdy niż Ci się wydaje Chłopaczek. Bojan jeżeli już pojawia się na boisku to bardzo często gra na boku a nie na środku a więc jest skrzydłowym. Skrzydłowi nie zdobywają tylu bramek tak więc trudno od niego oczekiwać 30 goli. Nie tak miało być trenerze!
fieldy pisze:Ronaldo oddał 10 strzałów z czego 3 celne.
Berbatov 4/1
Rooney 4/2
Manchester United to dla mnie za trudny przypadek. Tutaj cofnięty napastnik (Rooney) gra jako wysunięty napastnik a wysunięty napastnik (Berbatov) gra jako cofnięty napastnik. Na dodatek skrzydłowy (Ronaldo) oddaje najwięcej strzałów i strzela najwięcej bramek a Giggs gra na obronie
PS: Wytyczne jednego ze specjalistów z ramienia UEFA (konkretnie Pedji Mijatovicia) mówią o tym, aby nie traktować mojej wypowiedzi śmiertelnie poważnie. Nie ma szans na dojście do kompromisu więc jedyne czego może mi dostarczyć ta dyskusja to uśmiech co również sobie cenię. A Ronaldo jest napastnikiem bo jego gra nie różni się niczym od gry bocznego napastnika.