Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Sammyy » 31 gru 2008, 16:07

Kamil232 pisze::haha: Dlaczego niby mam się tym nie sugerować? :shock: Przecież nikt tego sobie nie wymysla, tylko to jest średnia pozycja na jakiej zawodnik grał w meczu. Przebięgniętymi km w meczu tez mam się nie sugerować, bo ktoś to sobie wymyśla?
A i owszem Berbatov gra u nas cofniętego napastnika...wystarczy oglądać mecze, żeby to zobaczyć. Ale lepiej się mądrzyć zza kompa :smile2: Zupełnie tego nie rozumiem, o czym już pisałem, dlaczego Roo gra na szpicy a Berbatov cofniętego, ale nic nie zrobie. To są fakty, także zapraszam przed TV, najpierw coś oglądnij poźniej się mądrzyj.
Jak tu z Tobą rozmawiac jak Ty nie rozumiesz tego co ktoś do Ciebie pisze :shock: Co innego napisałem, a co innego Ty zrozumiałeś.
Nie chodzi o to, że ktoś wymyśla sobie to ustawienie, tylko fakt, że jest ono gówno warte. Co z tego, że tak wygląda średnia pozycja ? Fakt faktem prawie cały czas gra w ataku, jest pod grą, strzela, nie rozgrywa. Jak bym się sugerował tym ustawieniem z rysunków to bym zwariował i uznał to co pisałem. Nie zrozumiałeś aluzji dotyczącej Berbatova ? Człowieku przemyśl najpierw to co do Ciebie się pisze, zastanów się czy zrozumiałeś i dopiero odpisuj.

Wróć do „Anglia”